Kvik opret
Spil på Spigo og find nye venner
Det er vigtigt at en bruger føler sig velkommen på chatten, min opgave består i at hjælpe vedkommende ind, finde ud af spillet og komme i gang med en god snak. Det giver mig stor glæde når jeg kan se at brugeren er glad for at være på Spigo.
- Amanda F., administrator ved Spigo
Jeg synes at Spigo er et godt sted at spille man møder mange nye mennesker her og samtidig har Spigo masser af spilmuligheder. Der er også masser af gode gaver man kan vinde ved at være med i Turneringer som de har her på Spigo.
- Frank J., Spigo medlem siden 14-04 2009
Bedrifter
Spigo butikken
10.000 Spigos
Spigo v3.1.0911

Spil sjove Online spil på Spigo

På Spigo kan du spille sjove og underholdende kvalitetsspil i hyggeligt samvær med de andre spillere på siden. Spillene er alle lavet så de er lette at komme igang med, men alligevel har en masse udfordringer på lang sigt. I alle spil kan du chatte med dine medspillere og måske møder du en fremtidig kæreste eller finder en god ven. Du kan både spille singleplayer og multiplayer spil på siden. I singleplayer spillene kan du vinde jackpots ved at opnå et mål i spillet. I nogle af multiplayer spillene kan du spille om rigtige penge. Nogle af de mest populære multiplayer spil er Banko, hvor du skal have én række, to rækker og pladen fuld, Yatzy hvor du kan spille med enten 5 eller 6 terninger, Ludo i den flotteste online version du har set, Bingo på den amerikanske måde med 5x5 plader. Har du brug for hjælp til noget på siden eller i spillene har Spigo en omfattende kundeservice som altid hjælper dig på rette vej.