Kvik opret
Spil på Spigo og find nye venner
Jeg er her for at hjælpe nye og ældre brugere til rette i spillene og ellers hygge om dem, så de får en god tid herinde.
- Thorbjørn A., chat administrator ved Spigo
Jeg er altid blevet behandlet pænt hos Spigo når jeg har kontaktet Kundeservice og jeg har altid fået et svar jeg kunne bruge, hvis man har været i tvivl har man altid kunne spørge igen, jeg kan kun anbefale Deres side.
- Susan P., Spigo bruger siden 06-06 2009
Skrabespil
Spigo butikken
10.000 Spigos
Spigo v3.1.0911

Spil sjove Online spil på Spigo

På Spigo kan du spille sjove og underholdende kvalitetsspil i hyggeligt samvær med de andre spillere på siden. Spillene er alle lavet så de er lette at komme igang med, men alligevel har en masse udfordringer på lang sigt. I alle spil kan du chatte med dine medspillere og måske møder du en fremtidig kæreste eller finder en god ven. Du kan både spille singleplayer og multiplayer spil på siden. I singleplayer spillene kan du vinde jackpots ved at opnå et mål i spillet. I nogle af multiplayer spillene kan du spille om rigtige penge. Nogle af de mest populære multiplayer spil er Banko, hvor du skal have én række, to rækker og pladen fuld, Yatzy hvor du kan spille med enten 5 eller 6 terninger, Ludo i den flotteste online version du har set, Bingo på den amerikanske måde med 5x5 plader. Har du brug for hjælp til noget på siden eller i spillene har Spigo en omfattende kundeservice som altid hjælper dig på rette vej.