Opret ny bruger
Brugernavn
Adgangskode
Glemt adgangskode?
spillere online
Nannamuzen
 Gratis
 Kvinde
Oprettet: 29-04 2017 12:36:42
Onlinestatus: 05-06 2018 17:33:32
Bopæl: København
Alder: 25 år
Partner status:
Jeg søger:
Stjernetegn:  Vædder
Yndlingsspil:
Beskæftigelse: Studerende
Bøger: Tegneserier
Musik: Rock og hård rock
Film: Dokumentar
Interesser: Politik

Hejsa og velkommen til min profil.

Nu er jeg ikke guld, som det jo er helt tydeligt at se, så hvis I ville gøre mig den lille tjeneste at lade være med at sende specielt  til mig så ville det være nice.

Jeg jo ikke kan læse dem og hver dag står der hvor mange uåbnede  der er. Det er mega irriterende, og så behøver jeg vist ikke sige mere... .

Det samme gælder de her postkort som kommer i ens GB.

Nå men bortet fra det er jeg såmænd meget omgængelig, læser til socialrådgiver, bor i en mega fed lejlighed sammen med min Roomie. Læser mange bøger, hører masser af rockmusik, ser serier som Game of Thrones, elsker en god politisk debat, og er stille og rolig.

Men når der er fest, 4-5 gange om året, så får den den til gengæld fuld smadder, så er det på med de høje stiletter, fuld "krigsmaling" og tøj det passer til.

Kan også finde på at tage til Wacken Open Air som foregår hvert år i starten af August og er ikke så langt nede i Tyskland. 3 dage med Heavy Rock og uden stiletter  det er også mega fedt. Skal afsted i år - glæder mig helt vildt.

Nå husk nu ikke at sende klamme beskedder på den der KVIK - har fået et par stykker allerede, orker ikke liderlige, skallede fede mænd, der tror at de ved at skrive "Hej søde, går det det godt" kan starte en samtale - forget It....

Nanna 

Seneste venner
Spigo v3.1.0911