Opret ny bruger
Brugernavn
Adgangskode
Glemt adgangskode?
spillere online
Tinck
Spil Fair Game
Brugeren er Guld Profil og har ekstra fordele på Spigo Guld
 Kvinde
Oprettet: 21-12 2016 08:37:23
Onlinestatus: 21-07 2018 13:21:15
Bopæl: København
Alder: 29 år
Partner status: Single
Jeg søger: Spillevenner
Stjernetegn:  Krebs
Yndlingsspil:
Beskæftigelse:
Bøger: Selvbiografier, Krimier
Musik: Techno og dance, Rock og hård rock, Lounge og Cafe-stil
Film: Dogme, Gyser, Drama, Komedie
Interesser: Motorcykler, Male/tegne
Klub: Prestige ClubHej Allesammen Velkommen til Prestige klub

Som i alle kan se har Prestige klub fået ny formand dikko og jeg vil opfordre alle til at tage godt imod ham han laver et super godt arbejde for os alle sammen vh. Tinck


Vores klub kører strygende bliv, ved med at vinde og vi har fået ros fra k.s det er godt. Vi er stadig på 3 pladsen og det handler ikke om at være først og størst, det drejer sig om at have det sjovt og hygge sig med andre medspillere, vi har ikke muligheder for at få flere nye ind i Club, max er 400 personer.


Regler for Prestige Club fair game, man må ikke pege fingre af andre, man skal snakke pænt, tabe og vinde med samme sind.
Ser du noget om at nogle ikke spiller fair game, fedtspiller, misser en turnering bliver vedkommede  straks smit ud af klubben!!!
Alle der ikke overholder disse regler ryger ud af Prestige Club omgående. Siger dette i go mening, vi skal alle være her på spigo, husk at lade være med at pege fingere af andre spillere det er for jeres egen bedste så spil fornuftigt derude ok.Vi har sammenhold og glæde i klubben, vi er her for at spille tænker jeg.


Der er gaver for hver 10 ratings man vinder det er 50.000. Vi får kun sponsorgaver af alun83, iben vp og dikko jeg siger dig mange tak for det du har givet igennem lang tid stor ros til jer.

Velkomstgaver er 50.000 spigos ved -60 ratings ryger man ud omgående.

Hvis du har problemer med evt. turnering kan du gå i avanceret java finde din controler og klikke i fluebenet så den automatisk popper op copy indholdet og sende det til k.s i højre hjørne så Marianne kan se det pøj pøj.
Vi har fået nye opdateringer på java når i går i turneringer skal i gemme og trykke på åben, åben  og gem med og der kommer en firkant med forskellige måder at komme ind i spillet på. Brug java web launcher for at åbne spillet pøj pøj.
Vil lige sige til jer afhoppere der forlader Prestige Club til fordel for easy klub det fint nok i forlader Clubben, i kan bare ikke komme tilbage igen når i først er ude pas på jer selv og tak for støtten til Prestige Club.Husk at være søde ved hinanden og spil fair game over for andre brugere jeg vil ikke have balade med andre brugere der sender prt sc så hyggen alle sammen.

Info der er kommet brev fra spigo om at nogle ikke overholder vores motto om at spille fair game i Rasuto kan det være rigtigt at der er nogle i vores klub der ikke overholder reglerne det får konsekvenser for os i længden, hvis i ikke overholder det for det er dumt, det må stoppe nu jeg vil ikke have vrøvl mere vi kan resikere at midste vores gode klub.


 tak for stjernedrys.
Hilsen Trine


 
Seneste venner
Spigo v3.1.0911