Opret ny bruger
Brugernavn
Adgangskode
Glemt adgangskode?
spillere online
crystalheart
Vær overfor mig, som du gerne vil have jeg behandler dig ❤️
 Gratis
 Kvinde
Oprettet: 10-06 2016 00:33:38
Onlinestatus: 08-03 2018 19:27:44
Bopæl: Odense
Alder: 46 år
Partner status:
Jeg søger: Er her for hyggens skyld
Stjernetegn:  Tyr
Yndlingsspil:  Eventyr
Beskæftigelse:
Bøger: Selvbiografier, Krimier
Musik: Rap, RnB, Pop og top 40, Klassisk, Pop
Film: Dokumentar, Science fiction, Komedie
Interesser: Teater, Spil, Religion, Rejser, Politik, Natur, Mystik, Musik, Male/tegne, Mad og vin, Kæledyr, Kunst, Hjemmet og indretning, Film, Familie, Café, Børn, Bøger
Klub: De hårde hunde

Hej igen,eller noget.

Jeg er tilbage, og vil være at finde igen, ind imellem i div spil. Jeg var blevet lidt træt af at spille herinde, og samtidig blev jeg Farmor den 30 Maj 2016 til en lille smuk dreng, som nu er rundet 1 år og render rundt alle vejne. Han er mit et og alt, og derfor vil jeg heller ikke være at finde på siden som før i tiden.

Men lige nu er jeg her ihvertfald engang imellem. Dejligt at se man har været savnet af flere. Jeg har også savnet Jer.Jeg er lidt trist over at ha' spillet så mange år på Spilskyen og den så lukker ned.. Èns 100 vis af pokaler og bedrifter er borte, samt ens rating. Det har jo taget en del år at "Arbejde" sig derop. Men ak og ve, vi må på dén igen. Dejligt at se så mange følge med herover, så er overgangen lidt nemmere..

Ansøg endelig om venskab, jeg acceptere alle

 


Knus Crystal 

NB: Jeg hjælper gerne med ugebedrifter, men forventer også at blive hjulpet tilbage. Men uden rating.

?PS!!!!
Hvis jeg sidder i turnering eller spiller, så svare jeg ikke på kvikbeskeder. Det er møg træls at folk skriver når man sidder i turnering. Ligesom det er møg træls for de folk som man spiller imod i turneringer som sidder på andre spillesider, chatter eller sidder på Facebook. Ja ja, dårlig forbindelse min bare. Ofte sidder folk og laver alt muligt andet. SPIL NÅR I SPILLER, der er andre end de 3 ved bordet som sidder og venter, du forsinker en hel turnering. 


 

Seneste venner
Spigo v3.1.0911