Opret ny bruger
Brugernavn
Adgangskode
Glemt adgangskode?
spillere online
lollipop1900
Brugeren er Guld Profil og har ekstra fordele på Spigo Guld
 Kvinde
Oprettet: 10-08 2013 19:02:03
Onlinestatus: 16-03 2018 23:31:21
Bopæl: Odense
Alder: 43 år
Partner status: Single
Jeg søger:
Stjernetegn:  Vægt
Yndlingsspil:
Beskæftigelse:
Bøger:
Musik:
Film:
Interesser:
velkommen til min profil.

Jeg søger ikke ynk men bare bare lige en opladtering så jeg er fri for at svare på det samme spørgsmål 1000000 gange om dagen. 

Ja jeg har været meget på sygehuset fordi at jeg havde fået nyrekræft og er blevet opuret den 4 oktober og kom hjem samme dag og skal sprøgte mig hver dag men det er så kun i 14 dage jeg skal have de spøjter. 

Den 8 oktober ryger ejg af sted igen på grund af jeg begyndte at bløde jeg var indlagt i 4 timer og var igemmen nogle undsøgelser. Der fandt de ud af at der er 95% chance for at kræften har bredt sig eller starte et andet sted i kroppen.

Jeg skal igen på sygehuset og det hele igemmen igen. Men hvornår det holder ejg for mig selv for jeg skal bruge mine kræfter jeg har lige pt på at kæmpe.

Nogle dage kan jeg godt lave sjov i chatten ander dage vil jeg bare sidde stille og spille og lad mine tanker på mit håndarbejdt.

Jeg er ikke sur over i spørg så meget det er bare det at det er det samme og det samme jeg skal skrive så det nemmer at skrive det her. Håber ikke i bliver fornærmet.
Spil jackpots vundet
 Spil kr.
999,99
Seneste venner
Spigo v3.1.0911