Opret ny bruger
Brugernavn
Adgangskode
Glemt adgangskode?
spillere online
Haller100
sådan får man whistvenner
 Gratis
 Mand
Oprettet: 02-01 2013 15:11:52
Onlinestatus: Ludo
Bopæl: København
Alder: 53 år
Partner status: Single
Jeg søger: Er her for hyggens skyld
Stjernetegn:  Fisk
Yndlingsspil:  Whist
Beskæftigelse: Ledig/jobsøgende
Bøger:
Musik:
Film:
Interesser: Sport, Spil, Mad og vin, Kunst, Heste, Friluftsliv, Fotografering, Finans og økonomi, Film, Familie, Dans, Computer, Café, Børn
Ja jeg er sej til whist.
Ja jeg ved hvad jeg taler om, ja jeg har læst statistik, trend- og konjunkturanalyse og bestået det.
Ja jeg har også grad i logik og metodik.
Ja jeg har målt min IQ til 129.

Ja jeg syntes at folk der ikke ved hvad de taler om skal holde op med at påstå og bruge spørgeteknik
i stedet.

Ja der er stor forskel på at spille whist og spille sorteper.
I whist kan man godt få stik på renong udspil, det kan man ikke i sorteper.
Så når du bevidstløst trækker trumf uden at tænke på renongstik, så har du fortalt mig hvad det er for noget du spiller og det er bestemt ikke whist.

Ja makker es er sikkert stik i udspil. Og skal altid vises. På det her site, er makker es altid sikkert stik, men skal da vises i udspil for ikke at nare din melder til at gå over din højeste trumf, hvis han ellers ikke mangler høje trumfer og heller ikke få ham til at trumfe på dine esser hvor han i øvrigt er renong selv.

Hvad ville der ske ved at spille trumf først hvis du er makker?

1. Du risikerer at din konge trumf bliver stukket af melders trumf es, for at være sikker på at det ikke er en fælde. (ja det er oplagt for modstanderen at simulerer at de er makker, for på den måde at få et billigt stik).
Dernæst, når du i næste stik spiller makker es, kan den trumfes.
Så du smider altså NEMT mere end TO stik ud af vinduet ved at spille andet end makker es ud....

Dernæst spiller man sine esser (og kongen hvis melder har vist esser), dernæst sine jokers og tilsidst sin højeste trumf, eller ud til melderes renong farve...SVÆRERE ER WHIST IKKE!!!!!

Tillige er robotten rigtig rigtig dårlig til whist og starter du robot spil, siger det virkelig noget om dine kompetencer. 
Dernæst hvis du starter spil til kun 2500 eller kun 4 spil, så er det sådan at man kan vinde på een heldig hånd, altså det er ikke sjovt blot at rafle om hvem der er den heldige. lav nu spil med over 3000 points eller mindst 8 omgange.


Når du nu skal vurderer om hvor mange stik du kan trække hjem, skal du huske at tænke på at der er noget der hedder SIKRE STIK!!!
Ja der er SYV SIKRE STIK. Det er faktisk derfor at whist STARTER med MELDINGEN SYV!!!!! FAT DET SÅÅÅ
Det er de fire esser og de tre jokers...

Og dem af du ikke har (eller din makker ikke har), trækker du fra 13...så ved du hvor mange stik du kan få...

Ja der er UNDTAGELSER fra ovenstående REGLER men fatter du ikke engang ovenstående, så er du ilde stedt og vil kun falde i rating og få fjender.....

Ja man kan satse på HELD. Men husk at held og uheld er LIGE SANSYNLIGT og da uheld straffes 100 % hårdere end held BELØNNES så er der kun een vej når man satser på HELD og det er NED I RATING...

Og det der med "jeg melder mine kort" kan du også glemme. Det her er POINT whist, hvor det gælder om at vinde SAMLET. Ja det er der en charme i, og det kan jeg godt LIDE. Så jeg er det RIGTIGE STED...
og det er du så IKKE...

Jeg har tillige opdaget at når man vælger at oprette et bord med en vinder efter 4 spil, så er det ikke de dygtige der vinder særligt ofte, det er totalt tilfældigt, fordi der tit er eet dårligt spil som man uforvaren kan være trukket med i, hvor der deles ca. 1.200 points ud også er det løb kørt!!! 
Om jeg fatter i gider det. Det har INTET med whist at gøre. I kunne lige så godt rafle om hvem der skal vinde.
Det samme gælder når man opretter spil der kun går til standarden til 2.500. Princippet er det samme, eet uheldigt spil så er løbet kørt, man kan lige så godt rafle..


Seneste venner
Spigo v3.1.0911