Opret ny bruger
Brugernavn
Adgangskode
Glemt adgangskode?
spillere online
Abby Girl
 Gratis
 Kvinde
Oprettet: 09-05 2010 00:40:10
Onlinestatus: 06-04 2017 18:38:03
Bopæl: Nordjylland
Alder: 46 år
Partner status: Kæreste
Jeg søger: Er her for hyggens skyld
Stjernetegn:  Tyr
Yndlingsspil:  Banko
Beskæftigelse: Førtidspensionist
Bøger:
Musik: Techno og dance, Rock og hård rock, Rap, RnB, Pop og top 40, Pop
Film: Dokumentar, Science fiction, Gyser, Erotik, Drama, Thriller, Komedie, Action
Interesser: Mystik, Musik, Kunst, Familie, Diskotek, Dans, Café, Børn
Klub: De tossede

Hej jeg er her for hyggen og alle de søde dejlige mennesker herinde...

Aner ik lige hvad jeg skal skriv så her er lidt om mit stjernetegn...


lidt om mit stjernetegn< Tyr>
20. apr - 20. maj

Element: Jord


Temperament: Du tilhører den stærke, tavse type, som stille og roligt arbejder dig frem mod målet med en stædig vedholdenhed. Der er næsten ingen udefra kommende påvirkninger, der kan få dig til at ændre kurs. Når du først en gang har taget en beslutning, holder du fast på den ligegyldigt hvad. I situationer, hvor andre bliver hysteriske, bevarer du roen og tålmodigheden og bliver meget sjældent vred. Men når det endelig sker, går du bersærk som Tyren Ferdinand. Din indstilling til de fleste ting er præget af sund fornuft, praktisk sans og en ret materialistisk holdning. Ting af god kvalitet, behagelig kunst og sikre værdipapirer er ting, som du går meget op i, fordi det får dig til at føle dig tryg. I alle henseender foretrækker du at holde dig indenfor kendte, sikre rammer, og forandring af enhver art gør dig utryg og modvillig. Andre kan godt komme til at opfatte dig som en unødvendigt stædig, fantasiløs og langsom tryghedsnarkoman.


Dating taktik: Du er mester i kunsten af flirte og bruger lang tid på langsomt men sikkert at forføre din udkårne. Alle de her små, subtile spil og ritualer, som hører til dating-fasen, er du mægtigt god til. Da du selv elsker gaver, er du også god til at give den helt rigtige gave (af den bedste kvalitet og pris) ved den helt rigtige lejlighed.


Forelskelse: Forelskelsen sker langsomt, for du er meget forsigtig med dine følelser og foretrækker at blive på den sikre side i stedet for at kaste dig ud i noget, som måske vil komme til at såre dig. Men når det sker, er du vanvittigt romantisk og gør alt for at forkæle din partner.


Parforhold: Det skal være et solidt, trygt og harmonisk forhold. Du er absolut monogam, et sidespring ville være den sikre død for forholdet. Selvom du flirter med andre, bliver det ved det. I skal kunne stole fuldtud på hinanden i denne sammenhæng og du er bund-pålidelig, trofast og loyal til det sidste.


Sexuelle stil: Kærlighed er en forudsætning for at sexlivet kan fungere og der vil også gå et stykke tid med at lære hinanden at kende, før I har sex. Men når det sker, er det rigtigt godt, for du er fantastisk sensuel, grundig og udholdende. Et langt, lækkert forspil, masser af oralsex og sex der involverer alle sanser. Der er mange ligheder mellem at spise et overdådigt måltid og at have sex med en tyr - f.eks. er Tyre vældigt dygtige udi kunsten at bide. Tyrekvinden kan især godt lide at få suttet tæer (men glem nu ikke resten!) og noget, der kan gøre Tyremanden vild, er at bide og kysse ham i hans tyrenakke.


Partner: Hvis du bare er tålmodig og bruger lang tid på at overbevise Tyren om dine reelle hensigter, vil du få den mest varme, dejlige kæreste, man kan ønske sig. De skal pakkes forsigtigt ud, men det er det hele værd.


Passer bedst med: Krebs, Fisk, Skorpion, Jomfru, Stenbuk, Vædder. 

Seneste venner
Spigo v3.1.0911