Opret ny bruger
Brugernavn
Adgangskode
Glemt adgangskode?
spillere online
H19ng
Brugeren er Guld Profil og har ekstra fordele på Spigo Guld
 Mand
Oprettet: 22-10 2009 20:28:37
Onlinestatus: 22-06 2018 19:39:50
Bopæl: Fyn
Alder: 60 år
Partner status: Single
Jeg søger: Er her for hyggens skyld
Stjernetegn:  Tvilling
Yndlingsspil:
Beskæftigelse: Funktionær
Bøger:
Musik: Techno og dance, Rock og hård rock, Pop og top 40, Lounge og Cafe-stil, Klassisk, Dansktop, Country, Pop, Jazz
Film: Natur, Dokumentar, Gyser, Erotik, Drama, Thriller, Komedie, Action
Interesser: Spil, Rejser, Natur, Musik, Mad og vin, Kæledyr, Friluftsliv, Camping, Café, Biler

 

Det er hvad jeg lytter mest til nu.


 Den er svær at gi' igen på!!

En kvinde kommer hjem og finder hendes ægtemand i sengen med en smuk ung pige. Hun konfronterer ham selvfølgelig omgående med anklagen. "Hvor kunne du, din respektløse gris, være mig, moderen til dine børn, utro og så her i vores eget hjem........?? Jeg vil skilles og flytter med det samme!!!"

Manden: "Vent lige lidt, jeg kan sagtens forklare det..."
Kvinden: "Ok så, men så vil det også være det sidste jeg hører fra dig...."

Manden begynder at forklare: "Ser du, på vej hjem tog jeg en blaffer op. Hun virkede så forsvarsløs at jeg holdt ind og tog hende med. Jeg kunne se, at hun var meget tynd og ikke særlig varmt påklædt. Desuden var hun meget snavset og nævnte, at hun ikke havde spist i 3 dage.

Af lutter medlidenhed tog jeg hende med hjem og varmede den mad jeg lavede til dig i aftes, men som du ikke spiste, fordi du var bange for at tage på. Den stakkels pige kastede sig nærmest over maden.

Eftersom hun var så snavset spurgte jeg hende om hun ville have et bad. Mens hun var i bad lagde jeg mærke til at hendes tøj også var snavset og fyldt med huller. Så jeg gav hende et par bukser, som du ikke har haft på et par år fordi de er for stramme. Jeg gav hende også den bluse som du havde fået af mig på din fødselsdag, men som du aldrig har på fordi jeg har dårlig smag.

Hun fik også den trøje min søster gav dig til jul, som du aldrig tager på - fordi du ikke kan lide min søster. Desuden fik hun det par støvler du købte for nyligt i en dyr butik, som du aldrig har på fordi en kollega har et par mage til."

Manden fortsætter fortællingen:

"Pigen var meget taknemmelig og jeg fulgte hende ud. Ved døren vendte hun sig om med tårer i øjnene og spurgte om jeg har andet min kone ikke bruger....."
Spil jackpots vundet
 Spil kr.
816,89
Seneste venner
Spigo v3.1.0911