Opret ny bruger
Brugernavn
Adgangskode
Glemt adgangskode?
spillere online
Snoopy72
The Bacon Man
 Gratis
 Mand
Oprettet: 21-09 2006 15:10:35
Onlinestatus: 29-10 2010 21:10:55
Bopæl: Nordjylland
Alder: 46 år
Partner status: Gift
Jeg søger: Er her for hyggens skyld
Stjernetegn:  Tyr
Yndlingsspil:
Beskæftigelse: Funktionær
Bøger: Krimier, Noveller, Romaner
Musik: Rock og hård rock, Rap, RnB, Klassisk, Pop, Jazz
Film: Dogme, Dokumentar, Science fiction, Gyser, Drama, Thriller, Komedie, Action
Interesser: Teater, Sport, Spille/lave musik, Spil, Musik, Familie, Børn
Hej gæst

Baggrundsmusikken, du hører nu, hvis du har lyden slået til, er "The Bacon Man". Den, syntes jeg, var perfekt, da jeg så ofte er blevet kaldt "Dit dumme svin!" (Get it?  ) Og så swinger det jo egentlig okay.

Jeg chatter ikke meget mere, da jeg har "brændt mig" noget så eftertrykkeligt på det. Ingen nærmere forklaring. Men hvis jeg chatter, giver jeg folk "noget røg", og jeg er ikke sart, så bare giv mig noget igen.

Skulle du føle dig provokeret eller generet af mig, håber jeg, du siger det til mig, så jeg evt. kan ændre min adfærd - ellers følger jeg mit eget motto: Mine handlinger styres ikke af andre folks meninger, men af min egen samvittighed.

Jeg har 3 børn, er lærer, spiller guitar i to amatørbands (se evt. mere på centralstation.dk og gnasg.dk) og bas i et tredje og har en masse interesser med musik og sport som de overvejende.

Er du blevet slettet eller afvist fra min venneliste, så er det ikke noget personligt. Det skyldes bare, at jeg synes, det er omsonst at have nogen på sin venneliste, som man ikke taler med alligevel. Til gengæld kan jeg så sige, at jeg kan stå inde for, at personerne på min venneliste er nogen, som kan tage "noget røg" og give noget igen.

Vil du vide mere, kan du jo prøve at spørge. Jeg er som regel meget åben og gider ikke have en masse hemmeligheder - visse ting gider jeg dog ikke fortælle til chatvenner.

Med venlig hilsen
Snoopy72
Seneste venner
Spigo v3.1.0911