Chatten
Vejledning til chatten
Her kan du finde hjælp og vejledning til at bruge chatten. Den er lavet med henblik på at være så nem og brugervenlig som mulig, men hvis der er noget der alligevel driller kan du sikkert finde hjælp her. Det er ikke alle funktioner der gennemgåes her blot dem som kan være lidt avancerede at benytte.
Er du sikker på du vil slette denne sektion
Ja
Nej
Ignorering er det bedste middel...!
Hvis du oplever at en chat bruger i et spil siger noget grimt, eller at du i øvrigt ikke gider at høre på vedkommende, kan du sætte dem på "Ignorér". Du gør dette ved at højreklikke på brugeren i chatten hvorefter en dialog popper op hvor du kan vælge "Ignorér". Herefter vil du ikke se flere beskeder fra denne bruger. Hvis du logger af spillet og på igen vil det dog ikke gælde mere. Hvis du permanent vil ignorere en bruger skal du tilføje brugeren til din blokerings liste. Dette gør du på Spigo hjemmesiden under den pågældende profil du ønsker at blokere.

Ignorering af en bruger er det bedste middel mod folk der ikke kan finde ud af at opføre sig ordentligt bare fordi de sidder "gemt" bag en computer.

Hvis du oplever i chatten at en bruger går langt over stregen og siger ukvemsord, kan du anmelde brugeren til Spigo.

Spigo logger desuden bestemte ord i chatten og bliver automatisk gjort opmærksom på, hvis disse ord bruges. Vi har et chat administrations team som kan gøre folk tavse i en vilkårlig periode og som kigger på anmeldelser af brugere. Alt dette er med til at opretteholde en positiv oplevelse for alle i Spigo chatten.

Tab funktion til at finde brugernavne
Tab funktionen er rigtig smart og anvendelig til hurtigt at færdiggøre et brugernavn. Du skriver starten af et brugernavn f.eks. "a" herefter trykker du på "Tab" tasten på dit tastatur og en liste med alle de brugernavne der starter med a vil fremkomme. Du kan nu vælge med musen eller pil op og pil ned hvilket brugernavn du ønsker og tryk "Enter". Bemærk at listen kun indeholder brugernavne på de brugere der er logget ind på den chat du sidder i.

Tip: Hvis du har problemer med at brugernavnet ikke bliver valgt ved "Enter" er det fordi dialogen ikke har fokus. Dette får den ved at klikke på den med musen en enkelt gang, herefter vil det altid virke.

Genvejs koder :-)
For at gøre livet lettere for de trofaste chattere har vi lavet nogle genvejskoder. Der er tre forskellige koder, disse er /p, /pp og /ii:

/p brugernavn besked
/p "bruger navn" besked (hvis brugernavnet er i to ord)
/pp brugernavn
/ii brugernavn

/p skriver én enkelt privat besked til brugeren med brugernavn. /pp tilføjer brugernavn til gruppen af dem man skriver privat til. /ii tilføjer brugernavn til gruppen af dem man har på ignorér listen. Ved at bruge den samme funktion igen virker funktionen modsat.