Om Spigo®
Læs om hvem der står bag Spigo® og hvad målsætningen er
Spigo® er dedikeret til at udvikle og levere elektronisk underholdning af høj kvalitet. Målsætningen er, til alle tider og i forhold til tænkelige konkurrenter, at kunne tilbyde den bedste elektroniske underholdning inden for de områder selskabet måtte kaste sig over. Herunder er der især lagt vægt på underholdning med lang levetid, at have en bred målgruppe samt operere med en kompromisløs sikkerhed.
Spigo® udvikler og driver hjemmesiden Spigo® som har søstersider i hele verden www.spigoworld.com. For at imødekomme selskabets egen målsætning om høj kvalitet udvikles al software af selskabet selv. Ligeledes drives hjemmesiden af selskabet selv og moderselskaberne bag. SPIGO® er via Madrid Protokol internationalt registreret varemærke nr. 982832. Reg. U.S. Pat. & TM Off. reg. nr. 3,686,279.
Bag selskabet står koncernen Freeway ApS og holdingselskabet KAU Holding ApS, hver med en ligeligt fordelt aktiepost. Den daglige ledelse af selskabet varetages af medstifter og eneaktionær i KAU Holding, Kasper Kau i samråd med selskabets aktionærer.

Freeway ApS
Brovej 20 A
8800 Viborg
Danmark
  KAU Holding ApS
Brovej 20 A
8800 Viborg
Danmark
Hvis du ønsker at komme i kontakt med Spigo®, benyt da venligst vores Kundeservice under fanebladet "Hjælp" og vælg menupunktet "Kundeservice".
Spigo ApS
Brovej 20 A
8800 Viborg
Danmark
E-mail: mail@spigo.dk
CVR-nr.: 29319677