Annoncering
Annoncér på Spigo og bliv set af spilleglade mennesker i alle aldre
Spigo måler al sin trafik i samarbejde med Google. Spigo kan tilbyde annoncering i flere lande - se Spigo World.
Direkte salg & barters
Spigo sælger typisk bannerkampagner som CPM og tekstlinks som CPC. Vi er meget fleksible omkring forslag til integrering og er altid lydhør for forslag omkring barteraftaler af enhver art.
Brugermassen på Spigo er ca. 60/40 kvinder/mænd og aldersgrupperne 10-20, 20-30, 30-40, 40-50 og 50-60 udgør ca. 20% hver. Spigo har en af de højeste gennemsnitlige online tider pr. bruger.
Kontakt venligst:
advertising@spigoworld.com

Spigo ApS
Brovej 20 A
8800 Viborg
Danmark

CVR-nr.: 29319677
Google AdWords
Spigo benytter Google som annoncepartner, og du kan derfor booke kampagner på Spigo gennem Google AdWords.
Hvis du har spørgsmål til Google AdWords annoncering på Spigo, så er du altid velkommen til at kontakte os på ovenstående kontaktinformationer.